КонтактиРеференцииЗа насНачало
 
Заваръчни инвертори

Заваръчните инвертори са най-добрата инвестиция когато става дума за безопасна и ефективна работа с машини. Ето в кои случаи приложението на заваръчен инвертор е подходящо:
- Когато заваръчните машини които използвате са тежки и трудно се транспортират до желаното място – особено, когато трябва да се изчаква преместващо/транспортно средство.
- Невъзможност заваръчната машина да се приближи достатъчно до обекта поради размерите си
- Проблеми с намирането на подходящо захранване
- Ограничени възможности за многопроцесно заваряване, например използване на една заваръчна машина за Stick / TIG заваряване и друга за MIG/поточно сърцевинно заваряване.

Заваръчните инвертори могат да решат всички тези проблеми, защото напредналата им технология драматично понижават теглото на заваръчната машина и предлага възможност за контролиране на захранването, което по принцип не е възможно. Заваръчните инвертори правят заваръчните машини по-лесни за употреба. Заваръчния инвертор повишава ефективността на заваръчната машина и намалява риска при нейната употреба. Фирма Карнес предлага заваръчни инвертори на FIMER – марка, утвърдена в производството на висококачествени заваръчни инвертори.
обратно към списъка с продукти  
 
  Заваръчни инвертори Fimer    
 
Заваръчни инвертори FIMER
Заваръчните инвертори с марка FIMER са световно известни със своите технически и експлоатационни качества още от 1942 година. Широката гама заваръчни инвертори задоволяват и най-високите изисквания, характеризират се с превъзходна работа, постоянно усъвършенстване, рационалност. Заваръчните инвертори са произведени в съотвествие с най-строгите европейски норми за безопасност.

Основно направление в производствената програма на FIMER е достигането на най-високото ниво в областта на заваръчните инвертори и инверторните електронни технологии. Заваръчните инвертори FIMER са създадени за работа в тежки условия, издържани са в стила на италианския дизайн и технологии до най-дребните детайли. Марката FIMER, произвеждаща заваръчни инвертори, е представена в 72 страни на 5 континента.

FIMER е официален спонсор на отбора на "YAMAHA", световен шампион в мотоциклетните серии "Супербайк".

www.fimer.com
Catalog 2010