КонтактиРеференцииЗа насНачало
  Керамични подложки C.B.M за заваряване обратно към списъка с продукти  
 
C.B.M
C.B.M e керамичен подложен материал с приложение в корабостроенето, за направата на морски съоръжения, заводи и много други стоманени конструкции, както и при едностранна техника на заваряване, като например кислородно заваряване, полуавтоматично и автоматично заваряване.

C.B.M премахва необходимостта от двустранно заваряване, като по този начин до голяма степен допринася за увеличаването на производителността и намаляване на разходите.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА КЕРАМИЧНИТЕ ПОДЛОЖКИ

C.B.M е керамичен продукт от природни неорганични вещества (каолин, талк, алуминий, магнезий и т. н..), смесени и термообработени при температура от 1,350°С ~ 1,400 °С.

Тъй като C.B.M са обработени при висока температура, те са устойчиви на бързо нагряване, а охлаждането е отлично (коефициент на температурно разширение от 1.85-2.5х10-6 при 1,000 °С) и обезпечава превъзходна здравина на задната страна на заваръчния шев.

C.B.M притежават отличните характеристики присъщи за керамичните изделия, т.е. предпазват от разяждане, корозиране и химично разтваряне, а освен това не оказват промяна или реакция на стоманата по време на заваряване.

www.dicera.com
CBM products