КонтактиРеференцииЗа насНачало
  Заваръчни консумативи Esab обратно към списъка с продукти  
   
ESAB
Заваръчни консумативи

ESAB предлага пълната обхват продукти за всякакви процеси, както и консумативи, които са необходими за вашата работа: от заваръчна тел до електроди.

www.esab.com
Welding handbook      
 
 
 
Chosun
Ние разполагаме с високоефективна производствена система, в която прилагаме наши и чужди технологични разработки като целта ни е да изработим и предоставим качествена продукция и то своевременно.

След като достигнахме съответствие с KS (Корейския Стандарт) през 1967, ние получихме редица сертификати за индустриален стандарт от чуждестранни и местни заводи, включително JIS (Индустриален Стандарт на Япония) и разработихме QA Система за заводи от ядрената енергетика.

След сертифициране по ISO 9002 през 1995 ние се радваме на огромно доверие от страна на наши и чужди купувачи.

Убедени сме че ще предоставим далеч по- добри продукти, защото инвестираме в технологии, като се стремим към съвършенство.

• Тръбнофлюсови телове
• Неръждаеми телове и електроди
• Флюси
• Телове и електроди за наваряване

www.chosunwelding.com
Chosun catalogue      
 
 
 
Böhler
Böhler Welding е водещата марка на Böhler Welding group, която предлага най- добрите решения и продукти за заваръчната техника, като по- специално внимание се обръща на средни- до високи класове метали. Дългогодишният опит на BÖHLER WELDING, в комбинация с прилагането на нови тенденции както и постоянния стремеж за напредък намира своето проявление във високотехнологични продукти с изключително качество от 1926 година насам, като тези продукти се предлагат в над 80 страни по целия свят. В лицето на Böhler Welding, респективно Böhler Welding group, признати като едни от най- големите производители на специална стомана в целия свят, вие ще имате един утвърден и надежден партньор.

www.boehler-welding.com
Welding      
 
 
 
Binzel
Най- търсените продукти

Търсенето на функционалност и безопасност нараства заедно с търсенето на качествени технологични продукти. Технологичните идеи често могат да бъдат реализирани, като се приложат съответните метали и техните сплави:

ABICOR BINZEL предлага най- подходящите горелки за рязане или заваряване на всякакви материали. За ръчно приложение или за полу и напълно автоматични работи. Газово или течно охлаждане. Широка гама заваръчни аксесоари, както и роботизирани допълнителни системи. Гаранция за качествен заваръчен шев.

• Заваръчни горелки за МИГ/МАГ и ВИГ заваряване
• Консумативи за плазмено рязане : дюзи, електроди, завихрители
• Консумативи за заваръчни горелки : контактни дюзи; газови капачки
• Горелки за рубене – /фугохобел/

www.binzel-abicor.com
Wig catalogue Rabo catalogue Plasma catalogue Mig mag catalogue