КонтактиРеференцииЗа насНачало
  Въздушни и хидравлични гайковерти обратно към списъка с продукти  
 
Въздушни и хидравлични гайковерти TORCUP
Фирма TorcUP (USA), произвеждаща въздушни и хидравлични гайковерти, е създадена през 1996 г. около една централна философия - да бъдем различни! Какъв е резултатът? Ние създадохме и продължаваме да създаваме всеки ден това, което други компании не успяха - нова порода въздушни (пневматични) и хидравлични гайковерти. Гайковерти с по-голям и по-добър въртящ момент от всеки друг инструмент, който се предлага на пазара. Ние отговорихме на предизвикателствата предложени ни от нашите клиенти и създадохме инструменти, които превъзхождат конкуренцията във всяко едно отношение. TorcUP е единственият производител, предлагащ въздушни (пневматични) и хидравлични гайковерти, който може да ви покаже какво всъщност означава да си различен и добър едновременно.

Какво трябва да знаете за хидравличните гайковерти TorcUp: Докато обикновените хидравличните гайковерти са шумни и вибриращи, гайковертите на TorcUp се отличават с тишина, удобство и лекота при работа. Шумът при работа с гайковертите достига до 80 децибела и са най-тихите сред цялото подобно оборудване. Не се загряват при продължителна употреба и имат ергономичен захват който намалява риска от изтърване на гайковерта и причиняване на инцидент. Хидравличните гайковерти са безопасни и лесни за употреба.

Работата с хидравличните гайковерти на Torcup няма нужда от повече от 1 оператор и няма значение дали операторът работи с лявата или с дясната ръка.

Всеки хидравличен гайковерт на Torcup е прецизно тестван преди да слезе в продажба. Можете да се свържете с представителите на фирма Карнес за повече информация във връзка с въздушните и хидравличните гайковерти на TorcUp.


http://www.torcup.com